sidehode

produkt

Neste forbedrer plastresirkuleringskapasiteten ved Porvoo-raffineriet i Finland

Neste styrker sin logistikkinfrastruktur ved Porvoo-raffineriet i Finland for å ta imot flere mengder flytende resirkulerte råvarer, som plastavfall og gummidekk. Utvidelsen er et sentralt skritt for å støtte Nestes strategiske mål om å fremme kjemisk resirkulering og transformere Porvoo-raffineriet til et senter for fornybare og resirkuleringsløsninger. Ved å forbedre sin evne til å behandle større mengder av disse materialene, spiller Neste en nøkkelrolle i overgangen til mer bærekraftige produksjonsprosesser.

Neste forbedrer plastresirkuleringskapasiteten ved Porvoo-raffineriet i Finland

Det nye logistikkanlegget ved Neste Porvoo-raffineriet inkluderer et spesialisert losseanlegg for behandling av flytende gjenvunnet materiale. Ved raffineriets havn bygger Neste en utslippsarm utstyrt med et varmesystem for å holde materialer som plastavfall og gummidekk flytende, som krever varme for å holde seg flytende. I tillegg vil rørledninger koble havnen til spesialiserte lagertanker som er designet for større korrosjonsbestandighet. Neste har også installert dampgjenvinningsenheter for å forbedre utslippskontrollen under drift for å sikre samsvar med miljøkrav.
https://www.xmxcjrubber.com/xiamen-xingchangjia-non-standard-automation-equipment-co-ltd-rubber-cleaning-and-drying-machine-product/

Den nye logistikkinfrastrukturen for Nestes Porvoo-raffineri forventes å være ferdigstilt innen 2024. Tidspunktet faller sammen med Nestes pågående bygging av oppgraderingsenheten for flytende plastavfall, som er en del av PULSE-prosjektet og er planlagt ferdigstilt i 2025. Når den er i drift, oppgraderingene vil konvertere de flytende resirkulerte materialene til høykvalitetsråvarer for plast- og kjemisk industri. Denne utvidede infrastrukturen og nye oppgraderingsenheten vil spille en avgjørende rolle i å støtte Nestes strategiske mål om å fremme kjemisk resirkulering og fremme resirkuleringsløsninger. Jori Sahlsten, senior visepresident for raffineri- og terminaldrift ved Nestes Porvoo-raffineri, understreket at å gjøre raffinerier til sentrum for fornybare og resirkuleringsløsninger er en kompleks prosess som involverer flere trinn og justeringer. Et viktig skritt er utviklingen av en ny logistikkinfrastruktur som vil gjøre det mulig for raffinerier å behandle større og mer kontinuerlig flytende gjenvunnet råstoff. Denne infrastrukturen er avgjørende for å støtte den nye oppgraderingsenheten, som vil ha kapasitet til å behandle 150 000 tonn flytende plastavfall per år, i tråd med Nestes forpliktelse til bærekraft og innovasjon. Neste er en global leder innen bærekraftig drivstoff og resirkulerte materialer. Ved å bruke avansert teknologi gjør vi avfall og andre ressurser til fornybare løsninger og fremmer dekarbonisering og sirkulære økonomiordninger. Som verdens ledende produsent av bærekraftig jetdrivstoff og fornybar diesel, er vi også en pioner innen utvikling av fornybare råvarer for polymerer og kjemikalier. Vårt mål er å hjelpe våre kunder å redusere sine klimagassutslipp betydelig og bidra til en mer bærekraftig fremtid.


Innleggstid: 22. august 2024