sidehode

produkt

Radioluminescensteknikken utviklet av japansk skole og bedrift ble brukt til å måle den molekylære kjedebevegelsen i gummi med suksess

Japans Sumitomo Rubber Industry har publisert fremskritt med utviklingen av en ny teknologi i samarbeid med RIKEN, høylysstyrke optisk vitenskapsforskningssenter ved Tohoku University, denne teknikken er en ny teknikk for å studere atom-, molekyl- og nanostruktur og måle bevegelse i en bred tidsdomene inkludert 1 nanosekund. Gjennom denne forskningen kan vi fremme utviklingen av dekk med høy styrke og utmerket slitestyrke.

3

Tidligere teknikker har kun vært i stand til å måle atomær og molekylær bevegelse i gummi i tidsrommet 10 til 1000 nanosekunder. For å forbedre slitestyrken er det nødvendig å studere den atomære og molekylære bevegelsen i gummi mer detaljert i et kortere tidsrom.
Den nye radioluminescensteknologien kan måle bevegelse mellom 0,1 og 100 nanosekunder, så den kan kombineres med eksisterende måleteknikker for å måle atomær og molekylær bevegelse over et bredt tidsrom. Teknologien ble først utviklet ved å bruke et stort radioluminescensforskningsanlegg kalt spring -8. I tillegg, ved å bruke det nyeste 2-d røntgenkameraet, Citius, kan du måle ikke bare tidsskalaen til et objekt i bevegelse, men også størrelsen på rommet på samme tid.
Gummiavlysingsmaskin
Forskningen ledes av det japanske vitenskaps- og teknologibyrået i Japan, felles forskning mellom skoler og bedrifter, og er dedikert til å fremme den strategiske kreative forskningssaken "CREST" til internasjonal høykvalitetsforskning med originalitet, ved å bruke denne teknologien til å forbedre dekkytelse, kan et bærekraftig samfunn realiseres. Gi et bidrag.


Innleggstid: 26. juni 2024